UPDATE: Un italian care a fugit cu un bebeluș, prins la Arad

Publicat de actualitati-arad in 12 Mar, 2013 | Parerea ta

gara 10Polițiștii au reținut în zona Stației CFR din Arad un cetățean italian, în vârstă de 34 ani, care este anchetat de poliţiştii din Bacău, după ce a fugit cu un bebeluş în vârstă de cinci luni, pe care îl are cu o tânără de 26 de ani.

Conform oamenilor legii, tânăra, care este dintr-o localitatea băcăuană, a anunţat Poliţia afirmând că bărbatul a dispărut împreună cu bebeluşul, iar la mai puţin de 24 de ore de la dispariţie italianul şi fetiţa de cinci luni au fost identificaţi în Arad, cel mai probabil bărbatul având intenţia să părăsească România.

În cursul zilei de marți, atât cetăţeanul italian, cât şi copilul, vor fi duşi la Bacău, urmând să se stabilească împrejurările în care au avut loc evenimentele.

Bărbatul va fi anchetat de poliţişti pentru a vedea dacă în cauză sunt întrunite elementele constitutive ale vreunei infracţiuni.

De asemenea, poliţiştii, care spun că nu se poate vorbi despre o răpire în acest caz, au dispus internarea bebeluşului într-un spital pentru a fi evaluat medical.

Italianul de 34 de ani are de mai mult timp o relaţie cu tânăra de 26 de ani din Bacău, în ultima perioadă ei locuind în Italia, iar de curând tânăra revenise cu copilul în România. Bărbatul s-a întors şi el din Italia luni, când a plecat cu bebeluşul.

Atât italianul, cât şi tânăra din Bacău au deschis acţiuni civile in instanţă, fiecare în ţara lui, pentru încredinţarea copilului, a cărui cetăţenie trecută în acte este cea italiană.

UPDATE

Italianul era dat în urmărire şi a fost prins la Arad pe baza semnalmentelor primite de la IPJ Bacău. El va fi trimis sub escortă la Bacău, pentru audieri, pentru că mama feti’ei de cinci luni îl acuză de răpirea acestuia.

Poliţiştii, care spun că nu se poate vorbi despre o răpire în acest caz, au dispus internarea bebeluşului într-un spital pentru a fi evaluat medical.

Italianul a stat de vorbă cu jurnaliştii la sediul Poliţiei Arad, el afirmând că fetiţa este cetăţean italian, pentru că s-a născut în Peninsulă, iar “mama este cea care a răpit-o şi a adus-o în România”.

„Corina (mama fetiţei – n.r.) m-a acuzat de lucruri false, de violenţe, dar ea trăia cu un bărbat român, au luat fetiţa şi au fugit ilegal în România acum două luni. În Italia avem proces pentru încredinţarea acestui copil“, a spus bărbatul.

Fetiţa a fost hrănită de poliţişti, care ulterior au internat-o la Secţia de Pediatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, pentru a rămâne sub supravegherea medicilor până când femeia din Bacău va ajunge la Arad pentru a-şi recupera copilul.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare