Un elvețian vrea să investească în județul Arad

Publicat de actualitati-arad in 20 Sep, 2016 | Parerea ta

sereUn om de afaceri elvețian, specializat în soluții inovatoare pentru protejarea de insecte a serelor, și-a manifestat intenția de a investi în județul Arad.

Investitorul elvețian a apelat, în cursul zilei de marți, la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, în vederea identificării unei zone optime pentru pornirea unei afaceri în județ.

„În urma discuțiilor, au fost indicate trei zone (Valea Mureșului, Nădlac-Pecica, municipiul Arad), iar investitorul a optat pentru a studia oportunitățile oferite de două dintre ele, cu acces facil la autostradă. Agentul economic elvețian este specializat în soluții inovatoare pentru protejarea de insecte a serelor, în condițiile în care în vestul Europei nu este permisă folosirea chimicalelor în acest scop“, se menționează într-un comunicat de presă remis de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.

Conform sursei citate, experții Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad au oferit investitorului elvețian consultanță în vederea demarării afacerii, a cadrului legislativ și sistemului fiscal românesc, în vederea înființării firmei cu capital străin în județul Arad.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati, Economic

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare