Un echipaj de la ISU Arad, în misiune în Caraș Severin

Publicat de actualitati-arad in 16 Jan, 2017 | Parerea ta

Având în vedere avertizarea Administraţiei Naţionale de Meteorologie, privind fenomenele meteorologice periculoase (ninsoare, viscol) ce se vor înregistra în unele judeţe din România, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a ordonat o regrupare a forţelor de intervenţie pentru optimizarea acţiunilor de răspuns.

Din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” al judeţului Arad, Detaşamentul de Pompieri Arad, un echipaj compus din 2 subofiţeri, o autospecială de teren 4×4 şi autoşenilata 8×8 se deplasează în sprijin la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” al judeţului Caraş Severin.

Subofiţeri vor executa misiuni specifice de căutare/salvare, în funcţie de situaţia operativă ce se va înregistra la nivelul judeţului Caraş Severin.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de ISU Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare