Un bebeluș de șapte luni a ajuns în comă la spital

Publicat de actualitati-arad in 06 May, 2014 | Parerea ta

OLYMPUS DIGITAL CAMERAUn bebeluș de șapte luni din Arad a fost dus, marți, în comă la spital, cu traumatism cranio-cerebral, polițiștii suspectând că ar fi fost  victima unei agresiuni în familie.

Medici de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad au sesizat Poliţia, marţi, după ce un băieţel de şapte luni, din localitatea Pâncota, a fost adus la spital de SMURD în comă, cu traumatism cranio-cerebral închis, care ar fi putut fi cauzat prin lovire cu un obiect dur.

“Medicii au reuşit stabilizarea bebeluşului la secţia de Terapie Intensivă, fiind scos din starea de comă. Cauza traumatismului a rămas neelucidată până în acest moment, dar e posibil să fie un caz de agresiune”, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului, Adrian Wiener.

Părinții au negat că şi-au agresat copilul, afirmând că l-au lăsat acasă sub supravegherea fraţilor mai mari şi nu ştiu ce s-a întâmplat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Arad, Camelia Tuduce, în acest caz au fost începute cercetările, urmând să fie audiaţi părinţii bebeluşului, care au în jur de 25 de ani şi mai au alţi copii minori.

sursa: Mediafax

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare