„Un bărbat şi mai multe femei”, pe scena Teatrului de vară “Ethos”

Publicat de actualitati-arad in 03 Aug, 2015 | Parerea ta

teatru de vara 5 augustDin motive obiective care nu ţin de organizatorii festivalului, programul lunii august s-a modificat astfel: în data de 5 august ora 20.30 se va desfăşura spectacolul “Un bărbat și mai multe femei”, iar în 12 august ora 20.30 spectacolul “Mă mut la mama”.

Spectacol de teatru – „Un bărbat şi mai multe femei”, care va avea loc miercuri, de la ora 20.30, este o adaptare după Leonid Zorin şi îi are în distribuţie pe Geo Constantinescu şi Paula Chirilă, regia fiind semnată de Bogdan Huşanu.

„Piesa abordează  într-o manieră comică, eternul conflict dintre bărbat şi femeie, bazat pe lupta pentru supremaţie în relaţiile de cuplu. Care sunt şansele unui bărbat timid în faţa uneia sau mai multor femei, care, prin diverse forme de abordare, reuşesc să-şi atingă scopul?”, se arată într-un comunicat de presă al Centrului Cultural Judeţean Arad.

Intrarea este liberă.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Centrul Cultural Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare