Un bărbat și-a pierdut banii pe o stradă din Pecica

Publicat de actualitati-arad in 27 Nov, 2014 | Parerea ta

pecicaUn bărbat, care are șapte copii, a pierdut pe stradă 300 de lei, iar banii au fost găsiți și înapoiați proprietarului de jandarmii din orașul arădean Pecica.

Jandarmii au găsit banii, miercuri, în timp ce patrulau pe strada 124. Apoi, jandarmii au trecut la identificarea camerelor de supraveghere din zonă, iar în urma vizionării înregistrărilor a fost identificat un bărbat care, în jurul orei 14.45, a intrat într-o agenţie bancară, iar după câteva minute a ieşit, şi-a luat bicicleta şi a trecut prin locul unde a fost găsită suma de bani.

Bărbatul s-a întors ulterior la agenţia bancară, ieşind la foarte scurt timp, motiv pentru care jandarmii s-au deplasat la sediul agenţiei bancare pentru a verifica dacă cineva a reclamat că ar fi pierdut o sumă de bani.

Reprezentantul agenţiei a confirmat că un bărbat a retras din cont suma de 300 de lei, iar la scurt timp s-a întors pentru a verifica dacă nu cumva a pierdut banii în sediul agenţiei.

În urma verificărilor efectuate de jandarmi, bărbatul a fost identificat, fiindu-i returmaţi banii pierduţi.

„Bărbatul le-a mulţumit jandarmilor pentru gestul lor spunându-le că are şapte copii de hrănit, iar dacă nu găsea banii pierduţi i-ar fi fost foarte greu să se descurce în următoarea perioadă“, se menționează într-un comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare