Un bărbat din Chișineu Criș și-a violat fiicele minore

Publicat de actualitati-arad in 31 Mar, 2016 | Parerea ta

arestat-catuseUn bărbat din orașul arădean Chișineu Criș, care și-a violat fiicele minore, de mai multe ori, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că Petru Vasile Sigismond, „în mod repetat, în timp ce se afla la domiciliul său din Chişineu Criş, împreună cu cele două fiice minore, S.A.M., în vârstă de 17 ani, şi S.C.D., în vârstă de 13 ani, a întreţinut raporturi sexuale şi acte sexuale orale cu acestea, prin constrângere şi profitând de autoritatea conferită de calitatea de tată“.

Procurorii au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Chişineu Criş, în cursul zilei de joi, arestarea preventivă a inculpatului Sigismond Petru Vasile, pentru săvârşirea a două infracţiunii de viol.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventiva pe numele inculpatului Sigismond Petru Vasile pentru 30 de zile, au informat procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Chișineu Criș.

Conform sursei citate, cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale a inculpatului.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare