Ziarul electronic al arădenilor

Un arădean va primi energie electrică gratuită, timp de un an

Un arădean va beneficia de energie electrică gratuită, timp de un an, el fiind beneficiarul contractului cu numărul 500.000 activat pe piaţa liberă.

Numărul clienţilor rezidenţiali care au ales ofertele Enel Energie şi Enel Energie Muntenia pe piaţa concurenţială a crescut la 500.000, ca urmare a strategiei companiilor de a plasa inovarea şi consumatorii în centrul preocupărilor sale, de a diversifica ofertele de servicii cu valoare adăugată, precum şi de a simplifica interacţiunea dintre client şi furnizor, prin digitalizare.

Enel a premiat, miercuri, clientul beneficiar al contractului cu numărul 500.000 activat pe piaţa liberă. Acesta locuieşte în Arad şi va beneficia de energie electrică gratuită timp de un an.

„Suntem onoraţi că suntem furnizorul preferat de 500.000 de clienţi rezidenţiali pe piaţa concurenţială de energie electrică, având în vedere dinamica şi competiţia în creştere pe piaţa de energie din România. Strategia de a concepe operaţiunile companiei pornind de la nevoile clienţilor, adoptând în acelaşi timp inovaţii pentru a simplifica viaţa acestora, ne-a ajutat să beneficiem de o mai mare încredere din partea consumatorilor. Angajamentul nostru este să oferim clienţilor stabilitate, precum şi preţuri optime, astfel încât să beneficieze de un partener de încredere pe termen lung“, a declarat Michele Grassi, director general Enel Energie şi Enel Energie Muntenia.

În luna aprilie a acestui an, Enel a intrat şi pe piaţa furnizării de gaze naturale către clienţi rezidenţiali. Compania s-a concentrat, de asemenea, şi asupra zonei serviciilor cu valoare adăugată, având oferte speciale ca Enel Asistenţă, Enel Asistenţă+ pentru electricitate şi Enel Asistenţă Gaz şi Enel Asistenţă Gaz+ pentru gaze naturale.

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.