Ziarul electronic al arădenilor

Un arădean propune: Pokémon Dracula

5790f59f682ccfd4272b8486Un producător de reclame din Arad, Călin Coman, lucrează la un concept intitulat “Pokémon Dracula” şi îi propune premierului Dacian Cioloş să ia legătura cu compania creatoare a jocului Pokemon Go în vederea unui parteneriat, Pokémoni Dracula urmând să fie ascunşi în România.

Producătorul de reclame arădean Călin Coman anunţă pe contul său de Facebook că lucrează la un concept de Pokémon Dracula.

“O idee de PR pentru România şi nu doar PR… având şi potenţial economic. Domnule Dacian Cioloş dacă sunteţi pe recepţie, puteţi să o consideraţi. E o chestiune care poate deveni serioasă, nu glumesc.

Dezvoltăm un concept de Pokémon Dracula…. am ataşat un exemplu făcut de mine ( doar în scop de prezentare)…vorbiţi cu producătorii jocului, companiile Nintendo/Niantic, alocaţi un buget de la stat… şi ascundem aceşti Pokémoni în toate locurile frumoase şi pitoreşti din România, de la Castelul Bran până în pădurile frumoase din România. Şi facem asta public în media internaţională (…) Dar mişcaţi-vă repede, fenomenul ia amploare acum”, scrie Călin Coman.

Arădeanul spune că a contactat deja producătorii cunoscutului joc Pokemon Go.

Majoritatea celor care comentează postarea creatorului de reclame consideră ideea acestuia ca având potenţial.

sursa: Mediafax

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.