Ultimele zile de înscrieri pentru vacanța muzicală

Publicat de actualitati-arad in 28 Oct, 2015 | Parerea ta

A3-vacanta-muzicala (4)Centrul Municipal de Cultură Arad, în parteneriat cu Liceul de Artă ”Sabin Drăgoi”, propune micilor școlari (7-10 ani) în perioada 2 – 6 noiembrie o vacanță… muzicală.

Această propunere vine în continuarea proiectului Vara de ar.te, care s-a bucurat de o prezență numeroasă la atelierele de creație.

Prin ”Vacanța muzicală” ne propunem să familiarizăm copiii între 7 – 10 ani cu muzica și noțiuni de ritm, teorie muzicală și compozitori celebri. Micii participanți vor învăța cântece, vor învăța despre ritm și măsurile muzicale, vor avea ocazia de a construi împreună cu profesorii instrumente muzicale din obiecte aleatorii (sticle, pahare) și vor putea învăța despre sunetele muzicale cântând la aceste instrumente neconvenționale.

De asemenea, elevi ai liceului de artă vor prezenta celor mici diferite instrumente muzicale și le vor cânta micilor spectatori fragmente din cunoscute arii de muzică clasică. De asemenea, vor fi prezentați diferiți compozitori reprezentativi din domeniul muzicii clasice prin vizionarea de diferite materiale video adaptate vârstei participanților.

Toate metodele de învățare sunt ludice, bazându-se pe joc, interactivitate și distracție.

Toate atelierele sunt gratuite, iar înscrierile se fac în perioada 21 – 30 octombrie.

Înscrieri: www.cmcarad.ro sau la tel: 0371501072

Perioada de desfășurare a atelierelor: Luni, 2 noiembrie – Vineri, 6 noiembrie, 9.00 – 12.00.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Centrul Municipal de Cultură Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20
armonianaturii.ro/

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare