Ultima şedinţă la Consiliul Județean Arad

Publicat de actualitati-arad in 27 May, 2016 | Parerea ta

IMG_1780Consilierii judeţeni arădeni au fost invitaţi la o ultimă şedinţă ordinară a acestui mandat, 2012-2016.

Şedinţa a început şi s-a terminat cu câte un moment festiv, primul dedicat pensionării doamnei Mihaela Stănescu, şef serviciu Cooperare Instituţională şi Relaţii Externe, iar cel de-al doilea încheierii mandatului actualilor consilieri judeţeni.

Ordinea de zi a fost una „bogată”, cu 21 de puncte pe ordinea de zi, şi a cuprins, în mare măsură, proiecte care contribuie la dezvoltarea judeţului Arad.

„Am încheiat astăzi un nou ciclu în viaţa administrativă a judeţului Arad, un mandat în care au fost foarte multe realizări, la care şi-au adus contribuţia consilierii judeţeni, aparatul tehnic al instituţiei şi toţi partenerii instituţionali. La încheierea unui drum, care pentru fiecare înseamnă un alt început, am închinat împreună un pahar de şampanie şi ne-am urat succes în activităţile viitoare”, a declarat Adrian Ţolea, preşedinte interimar al Consiliului Judeţean Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Judeţean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare