Udrea și Igaș, împreună prin Maramureș

Publicat de actualitati-arad in 15 Aug, 2013 | Parerea ta

1Democrat-liberala Elena Udrea și colegul ei de partid, senatorul arădean Constantin Traian Igaș, petrec sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului la Rohia.

Într-o postare făcută pe o rețea de socializare, Elena Udrea a postat mai multe fotografii de la Rohia, printre care și două alături de Igaș.

„Am ales să petrec Sfânta Sărbătoare a Adormirii Maicii Domnului la Rohia, o localitate minunată din inima Ţării Lăpuşului.  Un loc care exprimă atât de bine frumuseţea naturală a României autentice. (…) Vă recomand tuturor să veniţi în Maramureş. Este o zonă pe care, dacă ai vizitat-o o dată, nu poţi să o mai uiţi şi vei reveni mereu. Starea de bine, dată de frumuseţile locului şi căldura cu care te primesc oamenii, îţi rămâne în suflet pentru totdeauna“, a scris Elena Udrea.

La rândul său, senatorul Constantin Traian Igaș a scris că participă la slujba de la Mănăstirea Rohia alături de „colegi și prieteni“.

Elena Udrea a participat, joi seara, la o petrecere în Rohia, alături de colegii săi de partid Traian Igaş şi preşedintele PDL Maramureş, Mircea Man, ei fiind invitaţi de localinicii din zonă.

foto: facebook.com

2

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare