UPDATE: Udrea și Falcă în Mișcarea Populară!?

Publicat de actualitati-arad in 24 Mar, 2013 | Parerea ta

ufElena Udrea intenționează să înființeze Mișcarea Populară, conform unor surse, iar printre cei care i se vor alătura ar fi și primarul Aradului, Gheorghe Falcă.

Potrivit România TV, Elena Udrea şi susţinătorii săi intenţionează să constituie o nouă formaţiune politică, care să aibă ca bază circa 30 de parlamentari PDL cărora urmează să li se alăture aleşi din PNL şi PPDD.

Deocamdată, Udrea aşteaptă rezultatul oficial al contestaţiei depuse la comisia de organizare a alegerilor. Despărţirea Elenei Udrea de PDL este iminentă, după ce fostul ministru al turismului a pierdut alegerile pentru şefia PDL.

Conform surselor România TV ea se va produce în cazul în care contestaţia sa privitoare la rezultatul votului ar fi respinsă, iar Udrea are deja trasate planurile pentru viitorul politic apropiat.

În urma întâlnirilor de taină pe care ea le-a avut sâmbătă noaptea, s-a decis ca Elena Udrea să creeze un nou partid, Mişcarea Populară, în rândul căruia ar urma să se regăsească nu mai puţin de 50 de parlamentari, 30 dintre ei de la PDL, iar câte 10 de la PNL şi PPDD. De asemenea, demersului săi i se vor alătura primarii din Braşov, Arad şi Târgu Mureş.

Până la concretizarea noului proiect politic, Elena Udrea şi cei care o sprijină vor să rămână simpli membri de partid în PDL.

Astfel, au decis să nu accepte nicio funcţie în viitorul Biroul Permanent Naţional al partidului care urmează să se constituie în cadrul şedinţei Consiliului Naţional de Coordonare ce va avea loc peste două săptămâni.

sursa: rtv.net

UPDATE

Elena Udrea a declarat, luni, că nu va pleca din partid, punctând că va rămâne o echipă în cadrul formațiunii care va lupta cu USL și va face opoziție adevărată.

Întrebată dacă va pleca din PDL și va organiza o nouă formațiune numită „Mișcarea Polulară”, Elena Udrea a declarat că: „sunt foarte mulți colegi care așteaptă să propunem ce vom face”, punctând, totodată, că „soluția este în interiorul partidului”.

De asemenea, ea a susținut că nu s-a întâlnit cu președintele Traian Băsescu după Convenția PDL de sâmbătă seară. „Nu am avut o discuție punctuală”, a afirmat Elena Udrea.

„Nu voi face parte din conducerea partidului, dacă situația rămâne așa. (…) Însă vom rămâne o echipă în PDL care se va lupta cu USL și vom face o opoziție adevărată”, a mai spus Udrea.

CITITI SI:

Vasile Blaga a câştigat şefia PDL din primul tur. Udrea contestă rezultatul

Traian Băsescu, după alegerile din PDL: „Adio, Partid Democrat. Astăzi ne-am despărţit“

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare