Ziarul electronic al arădenilor

UDMR Arad: „Avem o datorie față de locuitorii județului“

faragoLa alegerile parlamentare din 11 decembrie, încrederea alegătorilor în candidații Organizației Județene Arad a UDMR s-a materializat în 11.070 voturi (8,02%).

Prin acest scor, pe care considerăm un succes incontestabil, prin persoana președintelui Farago Petru (foto) am recâștigat mandatul ce l-am deținut timp de șase cicluri legislative, între 1990 și 2012.

Această reușită cu siguranță nu ar fi fost posibilă fără suportul bisericilor noastre, a societății civile, a membrilor și simpatizanților, a voluntarilor și a reprezentanților noștri din birourile secțiilor de votare.

Mulțumim tuturor care ne-au fost alături, ne-au susținut și încurajat, celor care au avut încredere în noi și ne-au acordat votul lor.

Creditul ce ne-a fost acordat ne obligă. Avem o datorie față de locuitorii județului Arad, de aceea suntem obligați ca prin munca noastră din următorii patru ani să ne achităm de această datorie.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Organizația Județeană Arad a UDMR. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *