UAV: Peste 1.000 de studenţi consiliaţi privind piaţa muncii

Publicat de actualitati-arad in 29 Sep, 2015 | Parerea ta

comunicat presaProiectul de succes al UAV „Student consiliat, excelent viitor angajat” se apropie de final.

Au fost consiliați 1.020 studenți din grupul țintă, o parte din ei fiind deja angajați în timp ce alții au decis să își continue studiile.

În cadrul acestui proiect 22 studenți în 5 etape au realizat practica intensivă internațională, în Italia și în acest moment alți cinci studenți se află în Torino, după ce au fost selectați în urma ultimei etape de concurs dedicate stagiului de practică intensivă internațională.

Tot în cadrul proiectului s-a desfășurat și concursul „Cel mai bun plan de dezvoltare a carierei” unde s-au finalizat cele trei etape de selecție și simularea unui interviu de angajare. Ultima etapă va aduce premiu celor mai buni 8 studenți dar, la finele proiectului 40 dintre cei mai buni participanți vor beneficia de câte 2.000 lei premiu.

Pe toată durata derulării proiectului s-au urmărit realizarea indicatorilor finali ai proiectului: angajarea studenților după ce au fost consiliați sau continuarea studiilor. „Este unul din proiectele de succes ale UAV care a venit în sprijinul studenților în încercarea acestora de a-și începe o carieră. Este o mână de ajutor la început de drum de care ne bucurăm că au beneficiat un număr atât de mare de studenți” a punctat rectorul UAV, Ramona Lile.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Univeristatea „Aurel Vlaicu Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare