Ziarul electronic al arădenilor

Turismul arădean promovat de jurnalişti străini

Consiliul Judeţean Arad continuă procesul de mediatizare a potenţialului turistic al judeţului Arad.

În acest sens, a invitat un grup de reprezentanţi ai presei din Ungaria şi Serbia, care în perioada 27 – 28 au vizitat mai multe obiective turistice ale judeţului Arad.

Traseul parcurs de oaspeţii Aradului a căutat să acopere o paletă cât mai largă a obiectivelor turistice judeţene. Prima zi a itinerariului a inclus o călătorie cu „Săgeata Verde”, până la Ghioroc, unde reprezentanţii presei au vizitat Podgoria Aradului şi au luat parte la o degustare de vinuri, într-o cramă tradiţională.

A urmat o vizita la Mănăstirea Radna, apoi o deplasare la Bata, localitate unde are loc anual Festivalul Vânătorii, iar în finalul zilei, la tabăra de la Căsoaia, unde recent Consiliul Judeţean a inaugurat un Parc Tematic de Educație Montanistică.

În cea de-a doua zi, invitaţii au vizitat Parcul Natural Lunca Mureşului, parcurgând rezervaţia naturală până la Pecica cu ajutorul bărcilor.

La Pecica, s-a vizitat Ferma de bivoli, un alt obiectiv interesant. După-amiază, traseul a inclus un tur al municipiului Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Judeţean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.