Ziarul electronic al arădenilor

„Tuning&Auto Show” by LSUAV Arad, la cea de a VI-a ediție

Afis CarShowLiga Studenţilor din Universitatea “Aurel Vlaicu” din Arad organizează la sfârșitul acestei săptămâni mult așteptatul “Tuning&Auto Show”.

Începând cu ora 9:00, la Galleria Mall, arădeni de toate vârstele vor fi așteptați la un spectacol ai cailor putere, mașini modificate și concursuri inedite pentru participanții pasionați de mașinile lor.

Concurenții la acest eveniment vin nu doar din Arad, ci și din Timiș, Vâlcea, Cluj, Sibiu, Alba, Hunedoara, Bihor, sau chiar de peste hotare, din Ungaria sau Serbia.

Aceștia se vor întrece pentru numele de “Best Interior”, “Best Exterior”, “Best Rims”  (cel mai bun interior, respectiv cel mai bun exterior; titlul de cele mai bune jante) și nu numai.

Premiile vor fi oferite de sponsorii și partenerii LSUAV.

“Tuning&Auto Show” by LSUAV Arad are în spate o tradiție de 6 ani, însă anul acesta a luat amploare atât din punct de vedere al listei de participanți, cât și a diferitelor concursuri organizate.

Liga Studenților din Universitatea “Aurel Vlaicu” din Arad ține astfel să invite toți arădenii pasionați de automobilism la singurul eveniment auto studențesc și singurul de acest gen din țară, organizat în totalitate de către studenții LSUAV.

Așadar, echipați-vă cu camera foto și video și multă energie pentru ziua de sâmbătă, 21 mai, începând cu ora 9:00, la Tuning&Auto Show made by LSUAV Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de LSUAV Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *