TSD Arad mai aproape de persoanele în vârstă

Publicat de actualitati-arad in 06 Oct, 2015 | Parerea ta

foto tsdO echipă a TSD Arad le-a făcut o surpriză plăcută bătrânilor de la Centrul Îngrijire Adulţi din Buteni, printr-o vizită cu scop umanitar, care continuă seria acţiunilor desfăşurate de tinerii social-democraţi, ce vizează categorii defavorizate social din mediul urban şi rural.

„Nu întâmplător am ales Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice ca prilej a derulării acţiunii noastre, ca social-democraţi avem datoria morală să fim aproape de cei care merită întreg respectul şi recunoştinţa noastră.

Am privit acest moment ca o punte de legătură între generaţii şi sperăm că aceste pachete să constituie un ajutor binevenit pentru colectivul de oameni vârstnici de la Buteni. Am vrut să le transmitem sentimentul că întotdeauna este cineva alături de ei, iar timpul petrecut împreună a constituit o adevărată experienţă de viaţă prin prisma poveştilor şi anecdotelor pe care ni le-au istorisit seniorii.

Pentru rolul major pe care l-au avut de-a lungul timpului la dezvoltarea societăţii noastre, avem datoria să luptăm pentru creşterea calităţii vieţii pentru persoanele vârstnice, pentru ca acestea să poată trăi în demnitate la vârsta senectuţii”, a afirmat preşedintele TSD Arad, Ingrid Iordache.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare