Ziarul electronic al arădenilor

Tripa: Consilierii judeţeni PSD vor cere declanşarea unei anchete în cazul UPU

Florin Tripa-21 iunie 2016Consilierul județean Florin Tripa consideră că se impune declanșarea unei anchete la Spitalul Județean din Arad după inundarea Unității de Primire Urgențe, care a dus la evacuarea în regim critic a pacienților de pe secție.

Evident, cei culpabili vor trebui să plătească pentru faptul că au pus în pericol viața unor oameni nevinovați, consideră secretarul executiv al PSD Arad.

„Problema nu este deloc atât de simplă precum încearcă să o prezinte Adrian Țolea în presă, simțindu-se cu musca pe căciulă.

«Inundare parțială» sau datul cu presupusul dacă va ceda sau nu sistemul de scurgere nu sunt termeni sau argumente de luat în considerare. Liberalii de a căror nume se leagă în județul Arad dezastrul din sistemul de sănătate publică vorbesc și acționează acum de parcă nu ar fi implicați sau ar avea doar tangențial vreo legătură cu ceea ce s-a întîmplat duminică la UPU. De unde detașarea aceasta?

Hai să vedem frumos cine a fost constructorul, dirigintele de șantier, cine a recepționat lucrarea și mai ales de ce s-a plătit dacă existau acele suspiciuni care în final au dus la dezastrul de la Spitalul Județean.

Nu de căi amiabile de înțelegere cu firma de construcții avem nevoie domnule Țolea sau de anchete interne formale realizate de subordonaţii dumneavostră (sau mă rog foştii subordonaţi) ci de adevăr! De respect față de cheltuirea banului public și de securitatea cetățenilor, de eliminarea clientelismuli politic și a superficialității în gestionarea actului administrativ.

Se impune o anchetă imparţială meticuloasă pentru demascarea vinovaților iar consilierii județeni PSD vor cere acest lucru autorităților competente.

Avem o responsabilitate imensă față de cetățeni iar funcțiile cu care suntem investiți ne plasează în slujba comunității și nu deasupra ei. Sunt aspecte pe care PDL-PNL le ignoră de mai bine de 10 ani de când gestionează defectuos destinele județului Arad“, spune consilierul județean Florin Tripa

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.