Trimiși în judecată pentru conducere sub influența alcoolului

Publicat de actualitati-arad in 27 Jun, 2014 | Parerea ta

etilotest1-655x360Două persoane au fost trimise în judecată de procurorii arădeni, după ce au fost depistate că au condus autoturisme în timp ce se aflau sub influența băuturilor alcoolice, iar într-unul dintre cazuri s-a constatat că mașina era neînmatriculată.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au anunțat că au dispus trimiterea în judecată a lui Flore Julan, pentru comiterea infracţiunilor de punere în circulaţie sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe,

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că bărbatul a condus pe diferite artere rutiere din oraşul Sântana un autoturism neînmatriculat în circulaţie şi având o îmbibaţie alcoolică de peste 1,10 ‰.

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare la Judecătoria Chişineu Criş.

De asemenea, procurorii arădeni au dispus trimiterea în judecată a lui Lian Marga, pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Conform procurorilor, bărbatul condus un autoturism pe DJ 709, din Zărand spre Cintei, având în sânge o îmbibaţie alcoolică de 0,95 ‰.

Și în acest caz dosarul a fost înaintat spre soluţionare la Judecătoria Chişineu Criş.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare