Trimis în judecată pentru că și-a împușcat vecinii

Publicat de actualitati-arad in 28 May, 2014 | Parerea ta

arma-300x225Un bărbat, care, în luna ianuarie, a tras cu o armă asupra a trei persoane din Păuliș, a fost trimis în judecată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lipova.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că în data de 12 ianuarie, Viorel Cătană a făcut uz de armă împotriva a trei persoane, care au avut nevoie de îngrijiri medicale cuprinse între 8-12 zile, şi a tulburat ordinea şi liniştea publică în comuna Păuliş.

În luna ianuarie, poliţiştii au fost sesizaţi prin SNUAU 112, de către o femeie de 60 ani, din localitatea Păuliș, cu privire la faptul că a izbucnit un conflict spontan între aceasta şi vecinul său, un bărbat de 65 ani, din cauza faptului că, în cursul serii de duminică, câinele acesteia i-a distrus gardul.

De asemenea, a fost sesizat faptul că, în timpul scandalului dintre cei doi, bărbatul a tras un foc de armă pe stradă, în direcția în care se aflau femeia de 60 ani, împreună cu fiul său şi un alt vecin.

În urma verificărilor efectuate sub coordonarea procurorului de caz, echipa operativă sosită la faţa locului a stabilit că, cel în cauză este deţinător legal de armă de vânătoare, calibru 16,2 mm.

Viorel Cătană va fi judecat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de armă letală, loviri sau alte violenţe şi tulburarea liniştii publice.

CITITI SI: Focuri de armă la Păuliș. Două persoane împușcate

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare