Trei tineri din Curtici, hoți de motociclete în Viena

Publicat de actualitati-arad in 28 Jun, 2013 | Parerea ta

motoTrei tineri din orașul arădean Curtici, care au furat motociclete în Viena, au fost reţinuţi de poliţişti, ei fiind suspectați și de alte furturi pe teritoriul Austriei.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, în colaborare cu Interpol Viena – Austria, au reuşit documentarea activităţii infracţionale a trei tineri, care sunt suspecţi în cazul unui furt comis în Viena.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în perioada 29 mai – 1 iunie 2012, Sergiu H., de 24 ani, Grațian H., de 24 ani, și Cătălin Z., de 24 ani, toți din Curtici, au sustras trei motociclete, în valoare totală de aproximativ 7.000 euro.  „Ulterior, cei trei tineri au încercat să introducă motocicletele în România, folosindu-se de documente falsificate“, a informat, vineri, Biroul de presă al IPJ Arad.

Tinerii au fost depistaţi de poliţişti în localitatea Curtici şi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat, fals și uz de fals.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, cei trei tineri fiind suspectaţi de săvâşirea a încă 19 astfel de fapte, pe teritoriul Austriei.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare