Ziarul electronic al arădenilor

Trei premii pentru Trupa Marionete a teatrului arădean

Mare succes al Trupei Marionete a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad, la una dintre cele mai importante întâlniri păpușărești din țară: Festivalul internațional al teatrelor de păpuși și marionete „Puck”, de la Cluj Napoca, manifestare ajunsă în 2017, la cea de a XVI-a ediție.

După vizionarea celor aproape 20 de producții prezente în festival, juriul, format din Roxana Croitoru (teatrolog), Iosif Katona (regizor), Ovidiu Pecican (dramaturg) și Epaminonda Tiotiu (scenograf) a decis ca artiștii arădeni care și-au pus semnătura pe spectacolul „Crăiasa zăpezilor” să urce pe podium de trei ori. Astfel, Adela Moldovan a fost recompensată cu premiul pentru regie, în vreme ce Eustațiu Gregorian – cu premiul pentru păpuși.

Actorilor arădeni le-a revenit premiul pentru interpretare colectivă.

Le festivalul de la Cluj Napoca au fost prezente trupe importante din țară, dar și din Republica Moldova, Ungaria, Italia sau Marea Britanie.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *