Ziarul electronic al arădenilor

Trei liberali în cursă pentru șefia Consiliului Județean Arad

cj aradTrei liberali au intrat în cursa internă a partidului pentru desemnarea candidatului PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Arad, printre aceștia fiind și actualul președinte interimar al instituției, Adrian Țolea.

PNL Arad a informat că, începând de duminică, în cursa internă pentru desemnarea candidatului la funcția de președinte al Consiliului Județean a intrat oficial și prim-vicepreședintele organizației județene a liberalilor arădeni, Adrian Țolea, alături de Iustin Cionca și Samuel Caba.

„Astfel, liberalii arădeni vor alege, în ședința Comitetului Județean Executiv al PNL Arad din 16 ianuarie, care va fi candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Arad. De asemenea, cel care va fi desemnat candidat se va afla pe primul loc pe lista de candidați la Consiliul Județean Arad“, se arată într-un comunicat de presă remis de PNL Arad.

Conform sursei citate, pe ordinea de zi a ședinței CJEx din 16 ianuarie, candidații pentru Consiliul Județean vor avea de prezentat un raport de activitate, care va face referire la situația din organizațiile liberale din județ, având în vedere că fiecare pretendent la funcția de consilier județean are în responsabilitate câte o zonă.

„În aceeași ședință, liberalii arădeni vor stabili și care va fi componența echipei de campanie pentru alegerile locale din acest an“, se mai arată în comunicatul de presă.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.