Tratamente VIP sau cine romantice – ofertele de pe Valea Prahovei, de Dragobete

Publicat de actualitati-arad in 19 Feb, 2013 | Parerea ta

dragobeteUnii dintre hotelierii de pe Valea Prahovei scot la vânzare pachete turistice speciale de Dragobete, ofertele incluzând surprize, “tratament VIP” sau cine romantice, la Ploieşti sărbătoarea fiind marcată printr-un spectacol folcloric.

Astfel, un hotel de patru stele din staţiunea Sinaia le propune cuplurilor “week-end de Dragobete, cu preţuri reduse la jumătate.  Oferta hotelului, valabilă între 22 şi 24 februarie, îi invită pe turişti la un week-end romantic de ziua românilor îndrăgostiţi, în condiţii de lux”.

De Dragobete, respectivul hotel oferă, la preţul de 1.199 lei, două nopţi de cazare cu mic dejun inclus pentru două persoane, acces la piscină şi jacuzzi, cină romantică tradiţională. În plus, oferta hotelului include “şampanie şi bomboane de calitate în cameră, mic dejun în cameră şi coş simbolic cu ornamente de primăvară”.

Oferta de Dragobete a acestui hotel este cu o sută de lei mai ieftină decât cea de Valentine’s Day.

Un alt hotel de patru stele din Sinaia include în oferta de Dragobete, pe lângă serviciile standard, şi “tratament VIP la sosire”, cină romantică cu lumânări, flori şi şampanie, coş de fructe, masaj de relaxare, acces gratuit la saună, piscină şi jacuzzi.

În staţiunea Buşteni, un hotel care a avut o ofertă specială de Vlentine’s Day păstrează oferta şi de Dragobete. Astfel, hotelul a pregătit un pachet turistic care include două nopţi de cazare cu mic dejun şi bonuri valorice în cuantum de o sută de lei pentru o cină romantică în doi. Pentru cei care vor să se cazeze în cameră dublă de trei stele preţul unui astfel de pachet turistic este de 420 de lei, în timp ce îndrăgostiţii care aleg să se cazeze într-unul dintre apartamentele hotelului vor plăti 520 de lei.

Acest pachet turistic este valabil în perioada 22 – 24 februarie.

Cuplurile care-şi doresc un loc retras pot alege oferta specială a unei pensiuni din staţiunea Breaza, care îi aşteaptă pe îndrăgostiţi de Dragobete cu meniuri personalizate la cerere şi tarife de 130 de lei pe noapte pentru o cameră dublă.

sursa: mediafax.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Din tara

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare