Ziarul electronic al arădenilor

Tratamente pentru combaterea ţânţarilor, în municipiul Arad

13898674_1055100887859386_1454667720_oO nouă operațiune de dezinsecție a început în această dimineață. Tratamenele pentru combaterea țânțarilor se realizează cu ajutorul aviației utilitare și prin stropiri la sol.

Sunt vizate în special zonele cu vegetație densă: malurile Mureșului, parcurile, zonele de agrement. Substanţele folosite la dezinsecţie (produse BAYER) sunt omologate de Ministerul Sănătăţii și nu sunt dăunătoare pentru persoane sau animale.

În cadrul acțiunii de dezinsecție la sol se intervine în următoarele zone: parcurile de pe faleza Mureșului (Aventura Voinicilor, Europa, Eminescu, Parcul Copiilor), faleza Mureșului în zona Micălaca 300 și în zona Alfa, Parcul Orizont, Parcul Pădurice, parcul din Piața Caius Iacob, locurile de joacă din cartierele municipiului, malul Canalului Mureșel în zona Confecții, zona Verde de pe Bulevardul Revoluției.

Acțiunile se efectuează dimineața între orele 5.45 – 9.00 și seara după ora 19.00, în zilele de vineri 5 august, sâmbătă 6 august, luni 7 august și marți 8 august 2016.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *