Tramvaiele nu vor mai circula pe pasajul Micălaca

Publicat de actualitati-arad in 25 Feb, 2013 | Parerea ta

IMG_1287Circulația tramvaielor pe pasajul Micălaca din municipiul Arad va fi întreruptă până la finalizarea lucrărilor de reabilitare, transportul călătorilor fiind asigurat cu autobuze.

Decizia a fost luată după ce vagonul unui tramvai a deraiat, luni, la urcarea pe pasaj, pe sensul de mers spre centrul oraşului.

Trei persoane au acuzat diverse dureri în urma accidentului. Este vorba de două femei şi un bărbat. O femeie a fost rănită la umăr, cealaltă la faţă, iar bărbatul a suferit leziuni la cap.

Directorul tehnic al Companiei de Transport Public Arad, Petru Cuvinean, a spus că tramvaiul nu circula cu viteză, iar principala cauză a deraierii este terasamentul, care a cedat.

„Linia a suferit în urma lucrărilor la pasaj. S-a săpat prea aproape de terasament, care a cedat după mai multe zile de ploi. Există în continuare riscul surpării terasamentului. Zona în care a avut loc deraierea este predată contructorului. Tramvaiele nu vor mai circula pe pasaj până la finalizarea lucrărilor”, a afirmat Petru Cuvineanu, director tehnic al CTP Arad.

Lucrările de reabilitare la pasajul rutier Micălaca au început anul trecut, în luna august, termenul de finalizare fiind de șase luni. Timp de trei săptămâni de la începerea lucrărilor, circulația tramvaielor pe pasaj a fost întreruptă.

Începând cu data de 17 august 2012, circulația tramvaielor a fost reluată pe traseul circuit Polivalentă – Bd. Titulescu – str. Voinicilor –  str. Renasterii – Calea Radnei – Polivalentă

CITITI SI: Tramvai deraiat. Trei persoane sunt rănite

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare