UPDATE: Tramvai deraiat. Trei persoane sunt rănite

Publicat de actualitati-arad in 25 Feb, 2013 | 1 Commentariu

tramvai1Un tramvai a deraiat, luni, pe pasajul rutier Micălaca, din municipiul Arad, iar trei persoane au fost rănite.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Ambulanței. Conform primelor informații, pasagerii răniți au suferit leziuni minore.

Tramvaiul a deraiat la urcarea pe pasaj, pe sensul de mers spre centrul oraşului. Vagonul unui tramvai model Tatra a ieşit parţial de pe linie şi a rămas înclinat, fără să se răstoarne complet.

Trei persoane acuză diverse dureri în urma accidentului. Este vorba de două femei şi un bărbat. O femeie a fost rănită la umăr, cealaltă la faţă, iar bărbatul a suferit leziuni la cap.

La faţa locului fac cercetări atât poliţiştii, cât şi reprezentanţi ai companiei de transport public Arad.

Podul pe care a avut loc accidentul este în reparaţii.

UPDATE

Cei din conducerea Companiei de Transport Public Arad spun că tramvaiul nu circula cu viteză, iar principala cauză a deraierii ar fi terasamentul, care a cedat în urma ploilor din ultima perioadă.

„Este o lucrare aici, iar ca urmare a zilelor ploioase terasamentul s-a dus într-o parte. Zona în care a avut loc deraierea este predată contructorului. În această zonă se circulă cu viteză redusă, cam 10-15 km la oră. Nu e viteza motivul a ceea ce s-a întâmplat”, a afirmat Petru Cuvineanu, director tehnic al CTP Arad.

Polițiștii au spus că se fac cercetări pentru stabilirea cauzelor care au dus la deraierea tramvaiului.

Share Button

comentarii

1 comment

  1. vatman says:

    Este clar cine e de vina:cel/cei care realizeaza minunata si monumentala lucrare de “reparatie” – in plina iarna – a podului.Cine a mai auzit sa faci o asemenea lucrare pe ger si umezeala maxima?Dar vorba aia,avem edil (!) …european!

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare