Traian Băsescu va ajunge sâmbătă la Arad

Publicat de actualitati-arad in 07 May, 2014 | Parerea ta

basescuPreședintele Traian Băsescu va fi prezent, sâmbătă, la Arad, unde va vizita EDU2JOB, târg internațional de educație și locuri de muncă, organizat la Complexul Expo Internațional.

Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a Județului Arad, Gheorghe Seculici, a afirmat că președintele Băsescu a răspuns invitației organizatorilor târgului, astfel că sâmbătă va fi prezent la acest eveniment.

„În cadrul evenimentului și-a anunțat prezența președintele României, domnul Traian Băsescu, care va participa în cursul zilei de sâmbătă, la Expo Arad, la o dezbatere pe teme economice și de educație, alături de importanți oameni de afaceri și personalități cu putere de decizie la nivel local și național“, a declarat Gheorghe Seculici.

Președintele Traian Băsescu va ajunge la Complexul Expo Arad în jurul orei 15.00. Șeful statului va vizita târgul, iar apoi va participa la dezbaterea pe teme economice și de educație.

Vizita este organizată cu sprijinul Fundaţiei “Mişcarea Populară”, iar preşedintele Partidului Mişcarea Populară Arad, Florin Remeţan, a declarat pentru Mediafax că Băsescu va fi întâmpinat de membri şi simpatizanţi atât ai fundaţiei, cât şi ai partidului.

“Având în vedere că partidul nostru are o relaţie strânsă cu fundaţia, cea care a stat la baza Mişcării Populare, e firesc să fim prezenţi la un eveniment organizat de fundaţie. Vom fi prezenţi membri şi simpatizanţi care îl vom întâmpina pe şeful statului şi vom vizita împreună târgul”, a spus Remeţan.

Ultima vizită a președintelui Traian Băsescu în Arad a fost anul trecut, în luna august, când a vizitat tronsonul de autostradă Nădlac-Arad.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare