Ziarul electronic al arădenilor

Traian Băsescu a fost ales preşedinte al Partidului Mişcarea Populară

basescuTraian Băsescu a fost ales, duminică, cu unanimitate de voturi, preşedinte al Partidului Mişcarea Populară, la Congresul extraordinar al formaţiunii politice.

Alături de Băsescu, din noua echipă de conducere a PMP mai fac parte Eugen Tomac, preşedinte executiv, Dorel Onaca, secretar general, şi doi prim-vicepreşedinţi – Siegfried Mureşan şi Cristian Diaconescu.

În cadrul lucrărilor Congresului au avut loc alegeri şi pentru membrii Comisiei de Cenzori şi ai Comisiei de Arbitraj şi Integritate. De asemenea, au fost aleşi doi secretari generali adjuncţi, 14 vicepreşedinţi şi 14 secretari executivi, care vor întregi Comitetul Executiv Naţional al formaţiunii.

„O să-mi asum responsabilitatea rezultatelor campaniei şi dacă rezultatele vor fi bune şi dacă vor fi mai puţin bune, pentru că noi plecăm de la premisa că trebuie să câştigăm locul întâi.

Am convingerea că îmi voi asuma rezultatele foarte bune de la alegerile locale ce vor fi postamentul pentru ca, în toamnă, să fim un partid care va guverna România”, a declarat Traian Băsescu, imediat după anunţarea rezultatului votului exprimat de către delegaţii cu drept de vot.

Congresul extraordinar al PMP a fost convocat pentru realegerea preşedintelui, în condiţiile în care instanţa a respins înregistrarea modificările statutului şi componenţei conducerii făcute în congresul anterior.

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.