Traian Băsescu: „Eu voi vota Partidul Mişcarea Populară“

Publicat de actualitati-arad in 04 May, 2014 | 1 Commentariu

basescu-pmp-4-udrea-fbPreşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, răspunzând unei întrebări referitoare la apariţia purtând un tricou cu sigla Partidului Mişcarea Populară, că are dreptul să se îmbrace cum doreşte.

În timpul unei conferințe de presă organizată la Palatul Cotroceni, președintele Băsescu a afirmat:„Vă spun din nou, păcat că sunt cu steagurile în spate, că aş fi venit tot cu acel tricou. Am dreptul să mă îmbrac cum vreau”, a declarat Traian Băsescu,.

Şeful statului a răspuns şi la ideea unui partizanat politic, venit din partea preşedintelui ţării, prin purtarea acelui tricou.

“Voi vota Partidul Mişcarea Populară M-aţi întrebat. Dacă nu m-aţi fi întrebat, nu v-aş fi răspuns. (..) Eu voi vota Partidul Mişcarea Populară”, a spus Băsescu.

Întrebat dacă nu consideră că încalcă Constituţia, prin aceste afirmaţii, preşedintele a răspuns: “Nu, prin Constituţie, nu mi se interzice să votez”.

Elena Udrea a postat, vineri după-amiază, pe contul său de Facebook o serie de fotografii intitulată “Traian Băsescu cu tinerii şi femeile din PMP”. Fotografiile sunt realizate la malul mării, pe plajă.

Share Button

comentarii

1 comment

 1. ana maria says:

  Domnule Mitroi,
  doar tiganii, cei fara educatie, boschetarii si oamenii de nimic scuipa.
  probabil ca va incadrati in una dintre aceste categorii cu atat mai mult cu cat va adresati intr-un mod deosebit de josnic presedintelui tarii.
  poate ca unii englezi nu o suporta pe regina, poate ca unii americani nu il plac pe barrak obama, insa, nu cred ca vreunul ar zice ca i-ar scuipa si nici nu i-ar belstema.
  din pacate, acesta este nivelul de cultura al romanilor care se cred mari patrioti: sa-si injure presedintele tarii.
  nici eu nu-l iubesc pe ponta dar nu-l injur si nu-l blestem.
  Fie ca Bunul Dumnezeu sa va dea intelepciune si putere si mai ales creier…ca sa nu mai purtati grija altora.
  Pentru ca o vorba din popor spune “Bine faci, bine gasesti, rau faci, rau gasesti”!
  Doamne Ajuta!

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Politic

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare