Traficanți de droguri, prinşi în flagrant de poliţişti

Publicat de actualitati-arad in 12 Oct, 2015 | Parerea ta

comunicat presaPolitiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T din Arad au surprins în flagrant delict doi bărbaţi în timp ce încercau sa comercializeze peste 300 de comprimate de ecstasy.

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Arad au desfăşurat mai multe acţiuni, atât în municipiul Arad, cât şi în Târgu-Mureş, context în care s-a realizat prinderea în flagrant a doi bărbaţi, în timp ce încercau sa vândă 327 de comprimate ecstasy.

De asemenea, în urma percheziţiilor efectuate la locuinţele acestora, au fost ridicate, în vederea confiscării, 287 de grame de substanţe psihoactive.

Actiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

În baza probatoriului administrat, cei doi tineri au fost reţinuţi şi prezentaţi cu propunere de arestare preventivă Tribunalului Arad, pe numele acestora fiind emise mandate de arestare pe o perioadă de 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

În cauză s-a colaborat cu Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20
armonianaturii.ro/

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare