Trafic închis temporar pe autostrada Arad-Timișoara

Publicat de actualitati-arad in 06 May, 2014 | Parerea ta

autostrada aradTraficul rutier pe autostrada Arad – Timișoara va fi închis temporar, pe parcursul a trei zile, ca urmare a unor lucrări.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale a anunţat că circulaţia rutieră pe autostrada Arad – Timişoara, în zona kilometrului 532+625, se închide în zilele de 6, 9 şi 10 mai, în intervalul orar 8.00 – 16.00, pentru perioade de maximum 5 minute.

„În afara acestor intervale, în care circulaţia va fi închisă (în intervalul orar menţionat mai sus) traficul se va desfăşura restricţionat, pe o singură bandă de circulaţie pe fiecare cale de mers“, a informat CNADNR.

Compania a mai informat că restricţia de circulaţie se impune din cauza executării lucrărilor de relocare a LEA 200 kV Timişoara – Arad.

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită, semnalizarea rutieră temporară şi semnalele agenţilor de poliţie aflaţi la faţa locului.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau pot accesa pagina de internet: www.cnadnr.ro.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare