Tortellini cu şuncă

Publicat de actualitati-arad in 02 Feb, 2015 | Parerea ta

Ingrediente:

400 gr. tortellini umpluţi cu spanac şi ricotta

400 gr. şuncă

100 ml. ulei măsline

o lingură roşii pasate

jumătate linguriţă oregano uscat

piper, sare

parmezan răzuit

busuioc verde

Mod de preparare:

Şunca se taie cuburi şi se prăjeşte în ulei într-o tigaie tip Wok. Se adaugă pasta de roşii desfacută cu puţină apă şi oregano.

Pastele fierte în multă apă cu sare şi scurse se toarnă peste şunca prăjită crocant şi se amestecă.

Se asezonează cu piper şi busuioc verde.

Se servesc cu parmezan răzuit deasupra.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare