Tortellini cu sos de roşii

Publicat de actualitati-arad in 10 Jun, 2013 | Parerea ta

Ingrediente:

o cutie ( 250 g) tortellini cu prosciutto crudo

30 ml ulei

o jumătate de ceapă albă

o jumătate de ardei ardei capia roşu

sare, piper după gust

un căţel usturoi

100 ml vin

mărar verde

Mod de preparare:

Tortellini se pun la fiert în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe ambalaj ( 6-7 min.), când sunt gata, se scurg, se dau sub jet de apă rece şi se pun din nou la scurs.

Separat, într-o tigaie, punem ulei la încins. Când uleiul este gata adăugăm ceapa şi ardeiul tocate mărunt şi usturoiul zdrobit cu cuţitul. Le lăsăm să se căleasca, scoatem usturoiul, adăugăm sucul de roşii şi vinul. Potrivim de sare, piper. Peste acest sos adăugăm tortellini şi le mai lăsăm preţ de 5 minute. Se presară mărar tocat, sau, după preferinţă, busuioc sau mentă.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20
armonianaturii.ro/

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare