Ziarul electronic al arădenilor

Tortellini cu ciuperci și parmezan

Ingrediente:

500 gr. tortellini

500 gr. cârnați

100 ml. ulei măsline

un borcan ciuperci

o legătură usturoi verde

două linguri capere

un pahar bulion

fulgi de chilli

pătrunjel verde

sare

parmesan (opțional)

Mod de preparare:

Într-o oală mare se pun la fiert 2 litri de apă și sare iar când aceasta fierbe se adaugă pastele, amestecând, să nu se prindă. Se fierb respectând instrucțiunile și apoi se scurg de apă.

Se spală și se feliază usturoiul.

Într-un wok mare se prăjesc în ulei cârnații până devin crocanți. Se adaugă usturoiul, ciupercile scurse de lichid și caperele scurse. Se amestecă, se adaugă bulionul și tortellini.

Se răstoarnă într-un bol mare. Se presară pe deasupra fulgi de chilli și pătrunjel verde.

Cine doreste poate presară și parmezan.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *