Tone de deşeuri din cauciuc au fost găsite aruncate în Alfa, aproape de Pădurea Ceala

Publicat de actualitati-arad in 25 Jun, 2013 | Parerea ta

deseuriUn teren situat la marginea cartierului arădean Faleza Sud şi în apropiere de Pădurea Ceala riscă să devină o mare rampă ilegală de gunoi.

Localnicii din cartier au observat de câteva zile că pe terenul respectiv au apărut grămezi mari de deşeuri din cauciuc, dar şi de moloz şi alte resturi de materiale de construcţii.

Cum în zonă există câteva bălţi frecventate de pescari, şi aceştia au observat gunoaiele şi spun că au fost descărcate noaptea.

“E vorba de tone de tubulatură din cauciuc. Evident, gunoaiele au fost aduse cu ceva camioane şi descărcate aici în mai multe grămezi. E păcat că această zonă este distrusă, când ar putea fi valorificată ca spaţiu de agrement, pentru că există aceste bălţi şi vegetaţie din belsug, iar pădurea e foarte aproape”, a spus Ladislau Trif, un localnic.

Sesizată de stirileprotv.ro/vest, conducerea Gărzii de Mediu Arad a declarat că va trimite la faţa locului comisari pentru a cerceta provenienţa deşeurilor.

În ultimii ani, în zonă au mai fost descărcate diverse cantităţi de moloz şi resturi de materiale de construcţii, ceea ce a determinat Primăria să monteze panouri de avertizare privind interzicerea depozitării gunoaielor, însă de care nu se ţine cont.

sursa: stirileprotv.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Social

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare