Tocăniță de ciuperci cu legume

Publicat de actualitati-arad in 27 Aug, 2015 | Parerea ta

Ingrediente:

500 gr. ciuperci proaspete

o ceapă

un morcov

un ardei gras

5 linguri  ulei

5  linguri bullion

Sare, piper

200 ml apă

pătrunjel proaspăt

Mod de preparare

Ciupercile se spală și se taie felii. Ceapa se taie mărunt, morcovul și ardeiul se taie cubulețe. Într-o tigaie se pune uleiul la încins și se adaugă ciupercile. Se prăjesc ușor câteva minute apoi se scot cu o paletă. În grăsimea rămasă se călesc ceapa, morcovul și ardeiul. Se adaugă bulionul, apă, ciupercile și acoperim tigaia.

Se lasă să fiarbă la foc mic până legumele sunt fierte. Se amestecă din când în când.

Când tocanița este gata se adaugă sare și piper după gust. Se servește cu pătrunjel verde tăiat mărunt.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare