Ziarul electronic al arădenilor

Tocăniță de ciuperci

Ingrediente:

4 bucăți ceapă galbenă

8 bucăți cartofi roșii

400 g ciuperci champignon

2 bucăți ardei gras verde

8 bucăți roșii,

sare iodată, piper proaspăt măcinat,

ulei

pătrunjel proaspăt

coriandru proaspăt

Mod de preparare:

Ceapa și ardeii, se curăță și se toacă mărunt, se pun la dinstuit în puțin ulei și apă, la foc mediu, cca. 5 minute neacoperit. Apoi se adaugă cartofii tăiați în sferturi și ciupercile cubulețe, se asezonează de sare și piper, și se lasă la gătit cca. 15 minute la foc mediu semiacoperit. Între timp roșiile se toacă mărunt, apoi se adaugă la mâncărică și se lasă la gătit cca. 25 de minute la foc potrivit, semiacoperit. La final se asezonează cu pătrunjel și coriandru tocat mărunt. Se servește cu salate diverse.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.