Tocăniţă de cartofi

Publicat de actualitati-arad in 25 Jun, 2013 | Parerea ta

Ingrediente:

un kg cartofi

2 morcovi

o ceapă

bulion

pătrunjel

sare

piper

Mod de preparare:

Cartofii îi curăţăm de coajă, îi spălăm şi îi tăiem cuburi. Ceapa o tocăm mărunt şi o călim într-o tigaie cu puţin ulei încins. Adăugăm morcovul curăţat, spălat şi tăiat rondele. Lăsăm 2-3 minute după care adăugăm cartofii.

Separat diluăm bulionul în puţină apă şi îl adăugăm peste cartofi. Dacă este necesar mai adăugăm apă cât să acopere cartofii.

Lăsăm să fiarbă la foc potrivit. Se potriveşte de sare şi piper şi la urmă adăugăm pătrunjel tocat.

Se serveşte caldă.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare