Tocană de legume

Publicat de actualitati-arad in 10 Sep, 2015 | Parerea ta

Ingrediente:

6 ardei copți

două cepe

4 roșii

5 linguri ulei

3 căței de usturoi

o lingură bulion

100 ml suc de roșii

100 gr. orez

o legătură pătrunjel verde

sare

Mod de preparare:

Se opăresc roșiile, se curăță de pielițe și se taie mărunt. Separat, se pune orezul la fiert într-o oală cu un praf de sare. După ce s-a fiert, se lasă în apa în care a fiert, acoperit. Se încinge uleiul într-o cratiță și se adaugă ceapa tăiată mărunt.

Când ceapa a devenit aurie se adaugă puțină apă, ardeii tăiați cuburi, sucul de roșii și bulionul. Se înăbușă 10 minute. Apoi se adaugă orezul, roșiile, usturoiul pisat, pătrunjelul tocat mărunt, sare după gust. Se mai lasă pe foc câteva minute. Se poate servi atât caldă cât și rece.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare