Tocană de dovleac

Publicat de actualitati-arad in 04 Dec, 2014 | Parerea ta

Ingrediente:

un kg. dovleac

un morcov

un cartof

un cartof dulce

o ceapă

3-4 căței de usturoi

un cm rădăcină ghimbir

o linguriță curry

1/4 linguriță scorțișoară măcinată

Sare, piper negru

500 ml apă

3-4 linguri ulei

Mod de preparare:

Se taie cubulețe toate legumele. Se căleşte ceapa și usturoiul tocate mărunt. Se adaugă ghimbirul curățat de coajă și dat pe răzătoare, praful de curry și scorțișoara măcinată.

Se amestecă bine și se lasă pe foc pentru un minut. Se adaugă legumele cubulețe și se acoperă cu apă. Se condimentează cu sare și piper.

Se lasă să fiarbă apoi se dă la cuptor pentru 45-50 minute la foc mare (200 grade C).

La servire se mai poate adăuga piper negru proaspăt măcinat.

sursa: bucatatras.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20
reduceriturism.ro

Mai multe din Reteta zilei

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare