Ziarul electronic al arădenilor

Tocană de ciuperci

Ingrediente:

600 g ciuperci

3 cepe

2 ardei

5 roșii

o lingură pastă tomate

50 ml ulei

o legătură mărar

vegeta, piper

Mod de preparare:

Ciupercile se curăță și se spală bine. Ceapa și ardeii se curăță, se spală și se toacă mărunt. Într-o cratiță se pune uleiul și ceapa la călit 1-2 minute. Se adaugă și ardeii și se mai călește 2-3 minute. Se presară vegeta și piper. Se toarnă puțină apă și se fierbe 10 minute. Se adaugă ciupercile și apa dacă este nevoie și se fierbe 20-25 minute. Se adaugă roșiile tăiate mărunt și se mai fierbe 10 minute. Se adaugă pasta de tomate se amestecă bine și se bagă la cuptor. Aproape  de final se adaugă mărarul tocat mărunt. Cand iese uleiul la suprafață este gata. Se servește cu mămăligă, dacă ai timp să o faci.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.