TNL Arad a fost desemnată „Cea mai activă organizație locală din ţară“

Publicat de actualitati-arad in 26 Feb, 2013 | Parerea ta

Demian_Abrudan_Gala_TNLTNL Arad a fost desemnată „Cea mai activă organizație locală” la Gala TNL 2013, desfășurată sub deviza „Născut liber, născut european!”, care a avut loc zilele trecute, la Bucureşti, în prezenţa a peste 2.000 de tineri liberali din întreaga ţară.

Aceştia au asistat la o rememorare a tradiției pro-europene a Partidului Național Liberal, de la principiile exprimate de I.C.Brătianu, până la Școala Politică de la Bruxelles organizată de tinerii liberali în 2012.

„Ne bucură această confirmare a muncii depuse şi vreau să le mulţumesc tuturor celor care fac parte din TNL Arad, dar în special tinerilor liberali din Zimandul Nou, care s-au dovedit a fi motorul principal al organizaţiei noastre”, a declarat George Demian, preşedintele TNL Arad, secretar coordonator al filialei teritoriale PNL Arad.

Distincţia acordată TNL Arad a fost înmânată lui George Demian, liderul tinerilor liberali arădeni, şi Călin Abrudan, primarul oraşului Ineu, membru în Biroul Naţional al Tineretului Naţional Liberal.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Politic

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare