Titularizare 2013: Peste 100 de note între 1 și 4

Publicat de actualitati-arad in 05 Aug, 2013 | Parerea ta

fotoPeste 100 de candidați la examenul de titularizare din județul Arad au primit note între 1 și 4, în timp ce doar trei candidați au obținut nota 10, procentul de promovabilitate fiind de 74 la sută.

Dintre cei 723 de candidaţi prezenţi la examenul de titularizare, 185 au obţinut note sub 5, ceea ce înseamnă că nu vor putea fi nici suplinitori.

Astfel, 21 de candidaţi au obţinut note între 1 şi 2, 43 de candidaţi au luat note între 2 şi 3, iar 55 de candidaţi au luat note între 3 şi 4.

Cele mai multe note cuprinse între 1 şi 2 au fost obţinute de candidaţii pentru un post de educatoare.

De asemenea, 219 candidaţi au luat note între 5 şi 7, astfel că vor putea activa pe posturi dedicate suplinitorilor.

Nota 7 sau peste, cât este necesar pentru un post de titular în învăţământ, au obţinut 319 de candidaţi, însă pentru aceştia nu există decât 136 de posturi complete.

În acest caz, deşi au obţinut note peste 7, unii candidaţi vor preda ca suplinitori.

Cele trei note de zece au fost obţinute de doi candidaţi la disciplina Filosofie, Logică, Argumente şi Comunicare şi unul la Istorie.

Totodată, şapte lucrări au fost anulate, fie pentru că numele candidaţilor au fost înscrise în afara spaţiului sigilat, fie pentru că pe foile tipizate pentru examen comisia de corectare a găsit semne distinctive.

Pentru examenul de titularizare din acest an, 847 candidaţi au avut dosare validate, însă 80 au absentat la proba scrisă care a avut loc la sfârşitul lunii iulie, iar 44 s-au retras după ce au primit subiectele.

În judeţul Arad sunt 136 de posturi complete titularizabile, la care se mai adaugă 30 de catedre incomplete. Pentru suplinitori, există 277 de posturi complete şi 686 incomplete, toate fiind cu o viabilitate mai mică de patru ani.

Contestaţiile se pot depune în perioada 5-6 august, la sediul Inspectoratului Școlar Judeţean. Afişarea rezultatelor finale are ca termen data de 8 august.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului.

Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.

Repartizarea candidaţilor pe posturile pentru angajare pe perioadă nedeterminată va avea loc în zilele de 9 şi 12 august.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare