Ziarul electronic al arădenilor

Tipei: „Nu cred că domnul Abrudan era cel mai în măsură să ridice «piatra»”

comunicat-presaLucian Riviș Tipei este contrariat de ieșirea și mai ales de vehemența lui Călin Abrudan, primarul orașului Ineu.

„Sunt de acord că trebuie să avem o analiză după aceste alegeri, o discuție despre implicarea, devotamentul, respectiv delăsarea fiecăruia dintre noi. Dar o asemenea analiză trebuie făcută în interiorul partidului, nu în spațiul public, împroșcând cu noroi.

Mi se părea normal ca domnul Călin Abrudan să deschidă această discuție în interiorul organizației, nu în spațiul public, pentru a nu leza imaginea partidului. Respect opinia fiecăruia, în spiritul democrației de partid, îl respect pe domnul Abrudan pentru munca depusă în partid și pentru voturile pe care le are în spate, dar de asemenea mă așteptam la același respect și din partea domnului Abrudan, față de ceilalți colegi ai săi” a afirmat Lucian Riviș Tipei.

„Domnul Abrudan este primar al orașului Ineu, fac această specificare pentru cei care nu îl cunosc – și sunt convins că foarte mulți dintre cetățenii județului nu îl cunosc – Ineul e un oraș important al județului dar ca mărime, e doar cât un cartier mai mic al municipiului.

De altfel, domnul Abrudan trebuie să țină cont că, deși se erijează în liderul primarilor, în PNL numai municipiul este jumătate din tot județul ca pondere a voturilor interne. Nu cred că domnul Abrudan era cel mai în măsură să ridice <<piatra>> și, mai ales, nu într-un asemenea mod, totalmente necolegial și neprincipal.” a completat Lucian Riviș Tipei.

Riviș-Tipei este prim-vicepreședinte al organizației municipal a PNL și consilier municipal.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de presă    al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

CITITI SI: Revoltă în PNL Arad. „Trebuie să se încheie epoca Falcă“

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *