Tineri din Arad, rătăciți și împotmoliți pe drumuri forestiere

Publicat de actualitati-arad in 02 May, 2014 | Parerea ta

drum_forestier-1024x683Doi tineri din județul Arad, care circulau cu o Dacia Logan, s-au rătăcit și s-au împotmolit în noroi, de două ori, în timp ce încercau să ajungă la o adunare creștină din Șistarovăț, ei fiind găsiți de pompieri, jandarmi și pădurari.

Cei doi tineri, un băiat de 19 ani și o fată de 22 ani, au încercat, miercuri, să ajungă din Timișoara la o adunare creștină din Șistarovăț, localitate de lângă Brestovăț.

Conform opiniatimisoarei.ro, cei doi au luat-o pe un drum forestier, însă s-au împotmolit în namol. Au fost salvați cu ajutorul unui tractor și duși la Brestovăț.

Ajunși în comună, cei doi tineri au vrut să ajungă însă la adunarea creștină din Șistarovăț, așa ca s-au urcat în mașină și au pornit din nou la drum. Mașina s-a împotmolit din nou, iar tinerii nu aveau semal la telefon ca să anunțe unde sunt.

Văzând că nu mai ajung la adunare, pastorul a fost cel care a sunat la numărul de urgențe 112. S-au format rapid echipe de căutare, din pompieri, jandarmi și pădurari.

Cei doi tineri au fost căutați pe o rază de 100 km pătrați, pe cinci drumuri forestiere.

După mai bine de trei ore de căutari, cei doi tineri au fost găsiți, înfrigurați, în mașină, la o distanță de aproximativ patru kilometri de destinație.

„Au fost două persoane rătăcite cu un Logan, în zona Cosari-Șiștarovăț. Erau în mașină, erau blocați datorită timpului ploios. Au spus că sunt bine. Au fost scoși cu un tractor de pe drumul forestier. Au greșit drumul, iar într-o vale nu au mai putut să se întoarcă“, a declarat Dorin Zăbălțan de la Ocolul Silvic Timișoara, citat de opiniatimisoarei.ro.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare