Țigări și parfumuri, confiscate la PTF Nădlac

Publicat de actualitati-arad in 23 Jun, 2014 | Parerea ta

DSC05035-2Mii de pachete de țigări și aproape 300 de parfumuri, fără documente legale, au fost confiscate de polițiștii de frontieră de la Nădlac.

Țigările și parfumurile au fost găsite într-un microbuz cu remorcă, înmatriculat în România și condus de Ion Levente P., de 37 ani, din județul Covasna.

La controlul de frontieră, în remorca microbuzului, polițiștii au găsit, ascunse în bagaje, 3.310 pachete de ţigări diferite mărci (Jin Ling, Fest, etc.) şi 221 flacoane de parfum diferite mărci (Christian Dior, Chanel Chance, etc.).

„Şoferul a declarat că a primit bagajele de la o persoană necunoscută din Budapesta, trebuia să le transporte la Sfîntu Gheorghe şi nu avea cunoştinţă despre conţinutul acestora“, a precizat Daniel Iancu, purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad.

Tot în remorcă, într-un bagaj care îi aparţinea unui bărbat din București, pasager în microbuz, au fost descoperite alte 45 de parfumuri.

Bărbatul a declarat că produsele îi aparţin şi le-a cumpărat, în regim de consignaţie, dintr-o parfumerie din Budapesta, fără a avea însa documente de proveniență. Întrega de cantitate de ţigări, în valoare de 65.100 lei, şi parfumurile, în valoare de 66.500 lei, au fost reţinute în vederea confiscării.

Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele celor doi bărbați actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializare pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără marcaje sau marcate necorespunzător.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare