Țigări de contrabandă descoperite la Zimand Cuz și Zărand

Publicat de actualitati-arad in 23 Aug, 2013 | Parerea ta

DSC06580Peste 3.700 de pachete cu țigări de contrabandă au fost găsite, vineri, în urma unor percheziții imobiliare făcute de polițiști la Zimand Cuz și Zărand, iar un bărbat și o femeie sunt cercetați pentru contrabandă.

Ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Arad au efectuat, în baza autorizaţiilor emise de Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad, două percheziţii la imobile situate în localitatea Zimand Cuz, ambele fiind proprietatea unui bărbat de 44 de ani.

Acesta era suspectat că depozitează ţigări provenite din contrabandă.

Poliţiştii au găsit în cele două locuinţe 73.200 fire de ţigarete netimbrate, de diferite mărci, în valoare de aproximativ 35.000 de lei, pentru care bărbatul nu a putut justifica provenienţa.

Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă și urmează să fie prezentat Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă pentru contrabandă şi deţinere în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile în cantităţi peste limita legală.

De asemenea, întreaga cantitate de ţigarete a fost ridicată în vederea confiscării.

Tot vineri, poliţiştii din Chişineu Criş au efectuat o percheziţie la locuinţa unei femei de 54 ani, din localitatea Zărand.

În timpul percheziției domiciliare au fost găsite 2.440 de ţigarete netimbrate, provenite din contrabandă şi destinate comercializării.

Femeia este cercetată acum de poliţişti pentru contrabandă şi deţinere în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile, iar ţigările au fost confiscate.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare