Țigări de contrabandă, confiscate în Piața Fortuna

Publicat de actualitati-arad in 20 Feb, 2013 | Parerea ta

foto235 de pachete de țigări confiscate, o amendă de 20.000 lei și două persoane cercetate penal este bilanțul unei acțiuni derulate de jandarmi și inspectori de la Direcția Regională pentru Accize și Operațiuni Vamale, în Piața Fortuna din municipiul Arad.

Astfel, în cadrul acțiunii care a vizat prevenirea şi combaterea comercializării ilegale de produse accizabile, au fost depistate trei femei, care comercializau țigări netimbrate sau timbrate necorespunzător.

Mihaela M., de 28 ani, Lucia S., de 47 ani, şi Mariana F., de 29 ani, ofereau spre comercializare, din autoturismele proprietate personală, pachete cu ţigări de diferite mărci, netimbrate sau timbrate necorespunzător, cu timbre de Serbia, Ucraina şi Muntenegru.

„Una din cele trei persoane a fost sancţionată cu 20.000 lei amendă, iar în cazul celorlalte două se fac cercetări pentru stabilirea activităţi ilegale. Cantitatea de 235 pachete cu ţigări, găsite în cele trei autoturisme, a fost ridicată în vederea confiscării şi continuării cercetărilor“, a precizat Emilia Fînață, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad.

Jandarmii au anunțat că, în perioada următoare, vor amplifica acţiunile pe linia prevenirii şi combaterii actelor de comerţ ilicit, respectiv a comercializării ilegale a produselor accizabile.

foto: IJJ Arad

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare